Wat leerlingen vinden

Wat leerlingen vinden

Het is natuurlijk fijn om te lezen op mijn website wat je allemaal kan doen en leren bij Waterviool maar het beste advies komt natuurlijk van mijn leerlingen zelf. Hieronder heb ik er een paar leuke quotes verzameld.

“Kim is een lieve en aardige juf. Ze kiest ook mooie klassieke stukken, die ze heel goed uitlegt. En ze organiseert altijd leuke activiteiten. Ik heb heel veel zin in het orkest. Het vioolkamp is superleuk want dan doen we leuke dingen en spelen veel muziek samen.”

Zoë: (10 jaar)

“Ik vind de lessen van juf Kim heel leuk! Ze kan heel goed uitleggen en als het toch even niet lukt gaat ze het gewoon nog een paar keer uitleggen zodat het wel lukt.”

Tessa: (8 jaar)

“Juf Kim kan alles erg goed uitleggen en heeft veel geduld als het soms lastig is. Juf Kim is heel goed in het organiseren van concerten. Ik vond het eerst heel spannend om mee te doen maar door haar durfde ik het toch!”

Saartje: (7 jaar)

“Als dirigent wilde ik me verdiepen in de viool. Kim leerde me veel over kwalitatief en technisch spel en wist me ook nog eens op mijn niveau les en succeservaringen te geven!”

Sander: (volwassen)

“Toen ik na 20 jaar weer viool ging spelen wist Kim precies hoe ik dit het beste kon aanpakken. Ze sluit aan bij de mogelijkheden die ik heb en daagt me uit. Dit alles maakt dat ik na een paar maanden mee ben gaan spelen in een orkest en het naar mijn zin heb.”

Karlijn: (volwassen)

“Ik heb nu meer dan twee jaar les van Kim nadat ik in het verleden meerdere andere viooldocenten heb gehad. Kim is zeer geduldig en voor het eerst in de 40 jaar dat ik nu viool speel, heb ik het gevoel dat ik ECHT tot de kern kom. We gaan diep in op de technische basis waardoor mijn spel op alle fronten enorm verbetert en aan de andere kant blijft er voldoende ruimte om ook met de leuke kanten van het vioolspel bezig te zijn. Een hele goede balans dus. Ik kan Kim aan iedereen van harte aanbevelen.”

Taco: (volwassen)