December 2022

December 2022

15 oktober 2022

Het einde komt in zicht

Het einde van het jaar komt in zicht. We hebben alweer leuke projecten ondernomen en er komen nog mooie dingen aan. Met Felice Violino treden we regelmatig op op bijzondere gelegenheden zoals Halloweennacht en uiteraard de verzorgingshuizen. Deze mensen genieten enorm als wij langskomen. Dat is heel erg fijn om te zien.

Daarnaast hebben we ook al een kerstoptreden gehad in het Dwaalgebied in Tilburg met de jongere violisten van Waterviool. Het was erg koud maar de sfeer was heel warm. Volgende week mogen we nog langs 4 verzorgingshuizen tijdens de kersttour. We hebben er nu al zin in!

Heerlijke kerstvakantie

Komend schooljaar gaan we ook een fijn jaar tegemoet met het grote eftelingconcert in januari en we mogen in april weer mee gaan spelen met het OSO. Daarnaast staat er weer een kamp gepland en uiteraard de leerlingenvoorstelling. Ik heb er nu al zin in. Maarrrrrrr eerst lekker uitrusten en vakantie houden. Tot na de vakantie allemaal!

Saartje: (7 jaar)

Juf Kim kan alles erg goed uitleggen en heeft veel geduld als het soms lastig is

Juf Kim kan alles erg goed uitleggen en heeft veel geduld als het soms lastig is

Juf Kim is heel goed in het organiseren van concerten. Ik vond het eerst heel spannend om mee te doen maar door haar durfde ik het toch!