Afsluiting schooljaar 2022-2023

Afsluiting schooljaar 2022-2023

15 oktober 2023

Het zit er weer op

Het schooljaar zit er alweer op en we zijn begonnen met een welverdiende vakantie. We hebben dit jaar gelukkig weer veel kunnen spelen: tijdens de kersttour zijn we veel verzorgingshuizen afgegaan. Het was overal weer een warm ontvangst en de frietjes waren ook erg lekker! Daarnaast hebben we ook veel gespeeld met Felice Violino; oa tijdens de halloweennacht in Koolhoven. Ook hebben leerlingen meegespeeld in het orkest van een musical. In april zijn we op kamp gegaan met het thema Efteling. Dat waren weer fantastische dagen! Uiteindelijk hebben we natuurlijk ook onze jaarlijkse leerlingenvoorstelling gegeven. Iedereen heeft zich goed voorbereid en het was fijn om te laten zien wat we het afgelopen jaar allemaal ontwikkelt hebben.

Volgend schooljaar

Komend schooljaar gaan we ook een fijn jaar tegemoet met het grote eftelingconcert in januari en we mogen in april weer mee gaan spelen met het OSO. Daarnaast staat er weer een kamp gepland en uiteraard de leerlingenvoorstelling. Ik heb er nu al zin in. Maarrrrrrr eerst lekker uitrusten en vakantie houden. Tot na de vakantie allemaal!

Saartje: (7 jaar)

Juf Kim kan alles erg goed uitleggen en heeft veel geduld als het soms lastig is

Juf Kim kan alles erg goed uitleggen en heeft veel geduld als het soms lastig is

Juf Kim is heel goed in het organiseren van concerten. Ik vond het eerst heel spannend om mee te doen maar door haar durfde ik het toch!