Kim Roosendaal is opgegroeid in Dongen, lange tijd gewoond en lesgegeven in de Reeshof maar sinds kort verhuisd naar Tilburg West (Zorgvlied).

Zij heeft in Tilburg aan het Brabants Conservatorium ( Fontys ) gestudeerd waar zij in 2001 haar diploma Docerend Musicus behaalde. Na haar diploma gehaald te hebben wilde ze heel graag nog meer van het lesgeven leren. Daarom is ze aan de Pabo gaan studeren. Ook daar heeft ze een diploma behaald.  

Kim heeft 7 jaar voor de klas gestaan en is daarnaast continu doorgegaan met het geven van vioollessen. Onderwijl heeft ze zelf twee kinderen gekregen.

De muziek is altijd blijven kriebelen. In 2010 is een studio in de achtertuin gebouwd en is Kim gestopt met werken op school. Ze is nu volledig zelfstandige.

Op dit moment heeft ze ongeveer 40 leerlingen. Daarnaast leidt ze nog twee ensembles en een kwartet. Ook geeft ze een oriëntatiecursus. Dit alles gebeurt aan de Burgemeester Damsstraat 57 in de wijk Zorgvlied. Hiernaast werkt Kim nog regelmatig voor Factorium en de muziekschool in Dongen. Ze wordt door hen gevraagd om workshops te geven op scholen.

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info@waterviool.nl