Op zondag 26 januari 2014 was het dan zover: de uitvoering van de oosterse prinses. iets waar we heel lang naartoe gewerkt hebben.

De kinderen kwamen rond 10.00 uur binnen via de artiesteningang met hun backstage kaartje. Hierna mochten ze direct naar de kleedkamer waar ze hun oosterse bloesjes kregen. Daarna mochten ze direct door naar de make-up. Dit alles was natuurlijk al een hele beleving. nadat ze in de make-up gezet waren, stemden ze hun violen en mochten ze even chillen in de artiestenfoyer.

Om 12.00 uur hielden we de generale. Toen zagen de kinderen het podium en de zaal: wat een beleving! Ook toen werd het duidelijk dat er vele lichteffecten waren, een stoommachine en achtergronden. De kinderen genoten.

Om 14.15 uur gingen de deuren open en kwam het publiek binnen. Er waren meer dan 550 kaarten verkocht! De making off werd gedraaid en dat vonden de kinderen erg leuk en grappig.

De kinderen speelden enorm goed. Ik heb later vele complimenten over de muziek gekregen. Na afloop kreeg iedereen een bloem en zagen we dat er heel veel mensen aan dit project meegewerkt hebben.

Ik ben enorm trots op het ensemble: ze hebben keihard gewerkt en laten zien wat ze kunnen. We gaan nog een dvd avond houden. Maar we splitsen de groep ook op om weer ons verder te kunnen ontwikkelen.

Dank aan éénieder die meegeholpen heeft!

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl