Een aantal weken geleden hebben de examens plaatsgevonden. Het was een fijne aangelegenheid. De leerlingen zijn allemaal ruimschoots geslaagd.

Sommige waren wel erg zenuwachtig maar uiteindelijk waren ze allemaal erg trots op hun prestaties. De jury was ook erg over de leerlingen te spreken. Mijn complimenten: ik ben trots op jullie!

Nu op naar het kamp dat gaat plaatsvinden op 21 juni. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het wordt allemaal erg leuk maar ik ga niet teveel verklappen. We gaan in zeker foto's maken die we dan ook weer op de site kunnen plaatsen zodat andere mensen ook mee kunnen genieten. Info over het kamp voor leerlingen die meegaan, volgt zo snel mogelijk na de meivakantie.

Ondertussen zijn ook de voorbereidingen voor de Oosterse prinses nog in volle gang. Het wordt een superproject daar in de concertzaal. Vanaf eind mei kun je kaarten bestellen via de website van theaterstilburg.nl. Zorg dat je er opt ijd bij bent want we hebben maar één uitvoering en er doen veel mensen aan mee waardoor het snel uitverkocht kan zijn!

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl