Op zondag 27 januari 2013 was het dan zover: de langverwachte leerlingenuitvoering in de kunstbalie te Tilburg.

We mochten de uitvoering twee keer geven omdat het al snel duidelijk was dat de kunstbalie te klein was. Dat is natuurlijk super!

Het was een erg gevarieerde middag: groepjes met kinderleerlingen die lieten zien wat ze, in de tijd dat ze nu les hebben, bereikt hebben, maar ook soloviolisten die binnenkort examen gaan houden, een volwassen violengroep die een iers stuk speelden, een volwassen kwartet en niet te vergeten de opening: dit was een dans met leerlingen van dansschool Show 'em dans, gedanst op live muziek van duo cello en viool. Al met al: heel veel variatie.

Leerlingen werden begeleid door: Arnold Roosendaal, drums en cello, Marlous Nypels en Renée Bel, piano. Daarnaast interviewde Ingrid ten Brink de leerlingen. Zij was een radiopresentatrice die binnen kwam vallen. Doordat zij de rode draad was, werd de uitvoering ook toegankelijker voor het publiek.

Ik heb de middag als zeer geslaagd ervaren! Wil je nog meer zien: kijk dan onder het kopje "media" naar het youtube filmpje dat gemaakt is door Orly Kemp.

 

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl