We waren met 16 meiden in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Er zijn drie man leiding mee geweest en 2 vrouwen die kookten. Ook hebben er ouders meegeholpen met de spooktocht. Mijn dank is erg groot. Zonder deze hulp zou ik nooit een vioolkamp kunnen organiseren.

Het thema was dit jaar film. We hebben een medley van de film frozen ingestudeerd met de hele groep. Daarnaast hebben we drie groepen gevormd op leeftijd en niveau zodat de kinderen ook op een andere manier aan het leren en ervaren waren. Een groep presenteerde een sprookje met daarbij geluidseffecten. Een ander groepeje speelde popliedjes en het laatste groepje heeft geïmproviseerd. Allemaal erg leerzaam. Daarnaast waren er dit jaar ook wat andere activiteiten dan vorig jaar georganiseerd. We hebben een groot kwartetspel en een muziekmemoryspel gespeeld. Daarnaast dit jaar voor de eerste keer een spooktocht over de vioolheks jambamba en we hebben een spelletjescircuit gespeeld.

De bonte avond was ook weer fantastisch met optredens van de kinderen en volwassenen. Daarna een heuse disco gehouden met Stijn, een oudleerling.

De eindpresentatie naar de ouders was goed gegaan en ik hoop dat we volgend jaar weer op kamp kunnen gaan want het is echt superleuk!

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl