Afgelopen zondag 7 juni was het zover: we mochten na lang oefenen optreden in de efteling. We werden om 11.00 uur verwacht en nadat we alle spullen weggelegd hadden, mochten we even op het Anton Pieckplein spelen.

Daarna gingen we lunchen. Na de lunch gingen we omkleden en inspelen. Iedereen zag er prachtig uit. Zoveel sprookjesfiguren bij elkaar. Het is leuk om te zien dat leerlingen zich hiervoor zo uitdossen. We liepen daarna naar de kiosk bij het witte paard. We speelden al onze Eftelingliedjes en de reacties waren uitermate goed. Er waren kinderen die lagen letterlijk op het podium te luisteren naar de violen. Daarna een half uur pauze en toen mochten we nog een keer.

Af en toe kwam de stoomtrein voorbij en dan had je echt het idee dat je in de Efteling was. Heerlijk. We hebben allemaal onze best gedaan en we hebben mooie concerten weggegeven.

Na het optreden mochten we het park in. dat was natuurlijk één groot feest. Dankjewel allemaal voor de heerlijke dag! (de zon ook bedankt, haha)

Daarnaast wil ik extra bedanken Orly voor het filmen en Natascha voor het maken van de foto's.

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl