Afgelopen week hebben we de leerlingenuitvoering mogen geven in het Jan van Besouwhuis in Goirle. Er waren veel leerlingen die voor de eerste keer mochten optreden. Best spannend dus allemaal. Maar wat heeft iedereen het goed gedaan!

Het was voor sommige heel fijn om eerst in de groep op te treden en daarna als solist. De twee jongste leerlingen hebben flink lopen shinen! Zo mooi om te zien. De foto's staan al op de website. Er komt ook nog een filmpje maar die volgt later.

Aan het einde van de leerlingenuitvoering hebben we de videoclip van de danse macabre gepresenteerd. We hebben deze eind februari opgenomen in een weekend. op zaterdag zijn we naar de LEF studio gegaan in Uden. De zondag daarna mochten we de clip opnemen in de Goirkese Kerk in Tilburg. Het eindresultaat kun je al zien op de website. Het staat onder media-youtube. Ik ben erg trots op het eindresultaat en wil via deze weg nogmaals iedereen danken die het mogelijk hebben gemaakt. Zo tof!

Dit jaar zijn er geen examens en verder geen activiteiten. Er komt, voor viool, een rustigere periode aan waarin we lekker hard kunnen werken aan de lessen. Ik ga nieuwe projecten in elkaar zetten voor komend schooljaar.

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl