We zijn bijna klaar met het schooljaar 2017-2018. We hebben nog twee weken te gaan maar we gaan dan ook nog hele leuke dingen doen! Op zaterdag 23 juni 2018 gaan we repeteren tijdens het tuinfeest in de tuin van Sanne. We nemen allemaal lekkere dingen mee en zullen tijdens het diner lekker gaan smullen. Ook gaan we nog een leuke knutselactiviteit houden voor wie wil! 

Om 19.00 uur geven we een concert met alle Efteling muziek die we kunnen spelen. Iedereen is welkom: gratis entree in de Hasseltstraat 91 in Tilburg. We zullen daar ook allemaal verkleed zijn. Op vrijdag 6 juli gaan we echt spelen in de Efteling tijdens de zomeravond. En daar sluiten we het jaar dan ook mee af.

Het is een mooi jaar geweest want we hebben allemaal weer mooie dingen gedaan: gespeeld tijdens de kersttour maar ook in de Piushaven. Daarnaast hebben we een mooie leerlingenuitvoering gehouden en zijn er examens geweest. Een mooi jaar dus!

Komend jaar gaat het wat drukker worden want we gaan op een halloweenfeest van Arjan van Dijk spelen, we spelen mee met het Oosterhouts Symfonie Orkest en we gaan in een echte studio een clip opnemen. Daarnaast hebben we natuurlijk de jaarlijkse leerlingenuitvoering. Ik heb zin in de vakantie maar ook heel veel zin om volgend jaar weer mooie projecten weg te zetten en lekker veel viool te spelen, natuurlijk. 

Fijne vakantie allemaal en tot volgend schooljaar!

 

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info@waterviool.nl