Beste allemaal,

het is weer het einde van het schooljaar 2016-2017. Even een klein verhaaltje over dit jaar. We hebben weer veel gedaan. We zijn begonnen met de eerste kersttour door Tilburg langs verzorgingstehuizen. Het was superfijn om de mensen een muzikale groet te brengen. Volgend jaar staan we alweer geboekt! Dank voor alle rijouders.

Daarnaast hebben we de leerlingenuitvoering in maart in het Jan van Besouwhuis gehad in Goirle. Wat is dat toch een mooie ruimte om te mogen spelen. Er hebben leerlingen individueel gespeeld en de verschillende ensembles hebben ook mogen spelen. Dapper van de volwassenen ook! Johan: tof dat je het filmpje wilde maken.

Toen waren er leerlingen die in mei examen hebben gedaan: Roos Prins, Noortje, Anouschka, Roos Rijnen, Kira en Anne hebben enorm hard gewerkt dit jaar daardoor hebben ze een mooi examen kunnen spelen. Speciaal was dit jaar dat mijn oude docente van het conservatorium erbij was. Dank aan Annemieke, Leontien en Evert. ( de rots in de branding! )

In juni zijn we weer op kamp gegaan. We hebben een erg leuk weekend gehad met veel vioolspelen maar ook een mooie bonte avond en alle moeders die kwamen koken. Dank voor alle ouderhulp! Emma en Magda ook zeer bedankt!!!!!

Als laatste zijn we gisteren naar de Efteling geweest. Sommigen hebben er hard voor moeten werken maar het resultaat was ernaar. Ben je nieuwsgierig: kijk dan op mijn website naar het filmpje dat Mascha gemaakt heeft, dank daarvoor. We hadden supermooi weer om lekker de hele dag in de Efteling te blijven! Dank voor de hulpouders: José, Kiki en Mascha.

 

Verder wil ik alle ouders bedanken voor dit jaar. Het was een fijn jaar!

Volgend jaar staan er ook weer mooie activiteiten op het programma waaronder een clip. Ik ga daar maar eens goed over brainstormen in de vakantie! Fijne vakantie, rust goed uit en tot het volgend schooljaar!

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl