Gisteren is het concert geweest met het Oosterhouts Symfonie Orkest. Wat was het een mooi concert. We zijn begonnen met Rieding. De solisten waren wel wat gespannen maar ze hadden zo ontzettend goed geoefend dat het hartstikke goed is gegaan. De opluchting was wel te zien toen ze bloemen kregen. En wat waren de ouders trots! ( ik ook!!! ) Tijdens Rieding speelden de jongere leerlingen ook mee in het orkest. Er zijn nu vanuit hen al ambities om zelf dirigent te worden en één leerling was zelfs zo'n fan van de dirigent dat ze met hem op de foto wilde! 

Na Rieding hebben we de volksmuziek gespeeld. Het was voor sommigen wel lastig om in de kerk te spelen omdat de akoestiek daar heel anders is dan in de repetitieruimte. Maar ondanks dit is alles goed gegaan. We kregen zelfs een staande ovatie!

Na de pauze nam Ingrid weer het woord en vertelde over de danse macabre. carlo Nabbe, de dirigent, zette zelfs een dodenmasker op toen hij de solo ging spelen. Velen moesten daar om lachen. Na de danse macabre hebben we delen uit de notenkrakersuite gespeeld. En als afsluiting drie hongaarse dansen van Brahms. Het was een lang programma maar erg mooi. We mogen trots zijn op wat we hebben neergezet.

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl