hallo allemaal,

gisteravond zijn we met een aantal leerlingen en ouders naar het concert van Lindsey Stirling geweest.

Het was een hele mooie show. Het was enorm druk. Voor Luca, Marjolein en Roos was het zeker een hele beleving. Gelukkig hadden zij een mooi plaatsje aan de railing zodat ze het goed konden zien. Het was namelijk erg druk, helemaal uitverkocht! Volgens mij heeft Lindsey Stirling er weer veel fans bijgekregen.

En dan hebben we nog een nieuwtje: we mogen in het voorjaar gaan spelen in de efteling. Ik wil José hartelijk danken voor haar inzet om dit voor elkaar te krijgen. We gaan twee keer optreden in het park. We hebben muziek klaar liggen ( hartelijke dank voor Leontien ) met allemaal mooie eftelingmuziek. Daarna mogen leerlingen de hele dag in het park vertoeven. Dat wordt vast een feest!

Verder is de kaartverkoop begonnen voor het concert dat gaat plaatsvinden op 17 januari 2015 in de hasseltse kapel in Tilburg. Kaarten kosten 7,50 euro. Ik ga daar zelf spelen met Arnold, Hilde, Roos en Evert. We spelen kwartetten en kwintetten. Ook zullen er duo's en trio's gespeeld worden. Het concert zal tussen 20.00-20.30 uur gaan beginnen en zal dik een uur duren. Als je graag wilt komen, stuur dan een mail dan reserveer ik kaarten voor je.

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info@waterviool.nl