afgelopen zondag hebben we weer een leerlingenuitvoering in de Kunstbalie gehad. Het was een afwisselend programma. We hadden klassieke muziek, tango, Ierse muziek, popmuziek en filmmuziek.

Marlous Nypels begeleidde de leerlingen weer erg goed op piano. Je merkt tijdens de repetities dat de leerlingen daar veel steun aan hebben. Bedankt Marlous! Dan was er ook nog een professioneel danspaar, Kim en Jony, vrienden van Iris die helaas moet stoppen omdat ze gaat verhuizen. Ze dansten de tango, erg mooi!

Verder heeft iedereen enorm zich ingezet om een mooie uitvoering neer te zetten. Bij sommigen speelden de zenuwen wel een beetje parte maar ook daar leer je weer veel van. Ik heb erg genoten en ik ben trots op wat we de middag gepresenteerd hebben. Daarna hebben we nog als afsluiting een barbecue gehouden bij de ouders van Fenne in de tuin. Het was prachtig weer en het was ook fijn om even zo na te praten.

Iedereen bedankt voor de mooie middag. Ben je nieuwsgierig naar de optredens: kijk dan naar de youtubefilm die op mijn site staat. Bedankt Orly voor alweer een mooi filmpje!

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl