Wat was het weer fijn om met z'n allen op kamp te gaan. We zijn gegaan in het weekend van 23 mei. Weer gemerkt dat het onmogelijk is om zonder kookmoeders het kamp te organiseren.

Ze nemen zoveel uit handen waardoor wij ons met de muziek bezig kunnen houden. Nogmaals dank. Ook gaat mijn dank uit naar Orly, zij heeft alles gefilmd en een megamooie clip gemaakt! Natuurlijk ook dank aan de kinderen. Het is zo'n speciale groep! De leeftijd is erg wisselend en toch trekt het allemaal met elkaar op. MUZIEK BINDT!

We hebben dit jaar een clip van pirates of the caribbean opgenomen. We hebben zelf een verhaal in elkaar gezet, mooie kostuums gekregen uit subsidiegeld van reeshof cultuurt! Hierdoor was alles nog meer één geheel. We hebben eerst hard gerepeteerd op de muziek. Die hebben we daarna opgenomen en toen zijn we gaan acteren. Een talent dat die leerlingen van mij hebben!

Ook was er natuurlijk de jaarlijkse bingo avond en de bonte avond. Ik heb gemerkt dat er dan ineens geen schroom is om te zingen. In de lessen is dat wel eens anders! Superleuk om te zien hoe de kinderen met elkaar zo'n avond bezig zijn. De laatste dag hebben we een spelletjesparcours afgelegd met muziekprijzen en daarna hebben we gerepeteerd voor het afscheidsconcert.

Dank éénieder het was weer een prachtig weekend!

Contact gegevens

Waterviool - Kim Roosendaal

Burgemeester Damsstraat 57 - 5037 NR Tilburg
Tel.: 06 485 682 08 - info[@]waterviool.nl